Je hebt van die momenten dat je helemaal gelukkig in je vel zit en vandaag is een van die momenten. Het zonnetje schijnt en ik heb leuke dingen op de planning staan! Ik wil dit gevoel vandaag graag met jullie delen door deze Tag in te vullen van dagmar valerie

> Wat is je favoriete quote en waarom?
Quotes zijn een van de leukste dingen die er zijn! Als het aan mij lag zou ik mijn hele huis volhangen met inspirerende quotes, maar helaas vindt vriendlief dat een stuk minder leuk. Een van mijn favoriete is:  download 2

Hij hangt bij mij thuis in de gang en elke keer als ik die quote lees, realiseer ik me weer dat ik me moet focussen op het nu en niet op gisteren of volgende week. Nu is belangrijk!

 

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Een droom van mij is om een baan te vinden waarbij ik iedere dag gelukkig wakker word en zin heb in de dag. Verder hoop ik dat ik in de toekomst samen blijf met mijn vriend en dat er misschien ooit op een dag een lief meisje bij ons gezin komt. Heel huiselijk dus eigenlijk..
Verder hoop ik natuurlijk dat ik ooit stinkend rijk word! 😉

> Wat betekent geluk voor jou?

Geluk betekent voor mij samen zijn met de personen waar je van houdt. Samen genieten van de mooie dingen in het leven. Geluk betekent voor mij ook andere mensen helpen om hetzelfde gevoel te krijgen.

>Wat kan jou ontzettend opvrolijken?

Leuke dingen gaan doen!! Even uit je dagelijkse sleur. Verder kan ik enorm blij worden van mijn lieve katjes en grappige filmpjes op Youtube en Facebook. Een bos bloemen en chocolade werken ook altijd goed!

>Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Een broodje met ham!!!!!!! Er bestaat niets beters dan een stokbrood met boter en ham (in mijn ogen). Hier mag je me altijd voor wakker maken. Verder mag je me wakker maken voor een surprise vakantie of als je me nodig hebt! Het is echter de vraag of je me wel wakker krijgt, aangezien ik heel vast slaap.

> Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Gisteravond hebben we bij mijn schoonmoeder het sinterklaas dobbelspel gevierd. Ik heb erg kunnen lachen om de strijd die er gevoerd werd rondom een bepaald cadeautje. Het was heerlijk om even een spelletje te spelen!!

> Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Ik ben enorm trots op het behalen van mijn propedeuse deze zomer. Daarnaast ben ik enorm trots op mijn blog waar ik al mijn hersenspinsels eindelijk kwijt kan!

> Welke boodschap zou je aan anderen mee willen geven?

download

Advertenties