Mijn lichaam is in mijn ogen enorm snel veranderd. Het ene moment was ik 14 en had ik geen heupen en borsten en nu ben ik opeens 21 en heb ik vrouwelijke vormen gekregen waar ik soms nog steeds niet weet, wat ik ermee aan moet…
Daarom zocht ik regelmatig op internet om uit te vinden hoe ik mijn lichaam zo charmant mogelijk kan presenteren.

Dit bleek echter een hele klus…ik pas namelijk niet binnen de vaste typen figuren.Ik heb namelijk brede heupen, bovenbenen, een kont en een buikje, maar bijna geen borsten..Dit past dus niet bij de traditionele appel of peer…

Daarom ben ik zelf de afgelopen periode gaan experimenteren en dit zijn kledingstukken die voor mij goed werken:

Broeken

broek

Voor mij is een echte must een donkerblauwe high waist simpele jeans. Deze is simpel, maar o zo doeltreffend, geen lelijke bobbels meer! Ik ga wel nog steeds voor skinny/rechte jeans, omdat ik dat lekker vind zitten.

Dingen die echter niet voor mij werken:
download (1)      1000x1000

High waist jeans met knopen en andere opvallende dingen op het verlengde stuk. Hierbij leg je veel te veel aandacht op je buik en die moet ik juist verbergen 😉 Ook broeken met lichte plekken in het midden of broeken met scheuren in het midden zijn niet ideaal. Je maakt zo je benen juist optisch breder en dat wil je natuurlijk ook niet! Daarom zweer ik bij donkerblauwe jeans.

Tops

In het begin had ik de neiging om mezelf te verbergen onder wijde kleding. Shirts extra een maat groter kopen zodat het lekker losjes zit etc. Dit werkt echter averecht (ben ik helaas achtergekomen). Het lijkt namelijk alsof je iets te verbergen hebt..

Daarom zorg ik er nu vooral voor dat mijn shirtjes langer zijn dan de rand van mijn broek en ik vind het ook fijner als ze over mijn heupen vallen. Shirtjes die bij je broekrand stoppen, zorgen ervoor dat er teveel nadruk gelegd wordt op je buik en je rolletjes,terwijl langere shirts je juist weer afkleden.Zoals deze hieronder, hij valt erg mooi.

t-shirt-met-een-kattenprint-gris-dameskleding-gl574_1_fr1

Jurkjes

Jurkjes zijn eigenlijk nog het makkelijkst voor iemand met mijn figuur. A-lijn jurkjes zijn de oplossing. De taille wordt hierbij verhoogd en doordat het jurkje een beetje schuin naar buiten loopt, verberg je alle plekjes die niet gezien mogen worden!

nl-charming-a-line-halter-beading-ruching-short-mini-chiffon-wedding-guest-dresses-879-2

Persoonlijk vind ik deze erg leuk voor een feestje. De kleur is mooi en feestelijk en het heeft een erg zwierig materiaal.

Mijn laatste tip: Corrigerend ondergoed is je beste vriend! Alles wordt wat egaler en niemand die het ziet (op je vriend na natuurlijk)
body_voor_nude_1

En omdat ik vind dat je niet een heel artikel kunt schrijven over je figuur zonder confronterende foto, hier mijn figuur gehuld in onesie 😉

ik

Het liefst draag ik tegenwoordig elke dag jurkjes, omdat je niet elke dag het gevecht aan hoeft te gaan met je kledingkast. Je trekt een a-lijn jurkje aan en je ziet er mooi uit!

Liefs Eline

 Volg me op Bloglovin ❤

Advertenties